ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ

ortho arxiki

Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Performance22 είναι ο χειρούργος ορθοπαιδικός Dr. Δημήτρης Αλεξάκης. Η ιατρική ομάδα μας, εκτός από τον διαγνωστικό και θεραπευτικό της ρόλο, εξασφαλίζει την αρμονική συνεργασία των διαφορετικών ειδικοτήτων, για την επιτυχή και άμεση αποκτάσταση του κάθε τραυματισμού και την επαναφορά στην ενεργό δράση, εάν αφορά αθλητή ή τους κανονικούς ρυθμούς ζωής, εάν το περιστατικό αφορά μη αθλητές.


Η ενσωμάτωση του ιατρού στην ομάδα αποκατάστασης και η διαρκής επικοινωνία του με την υπόλοιπη ομάδα, καθιστά το P22 το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα, όπου οι τρεις ειδικότητες συνεργάζονται κάτω από τον ίδιο χώρο και την ίδια φιλοσοφία για την διάγνωση, θεραπεία και την επαναφορά στην ενεργό δράση των ασθενών.

«Η αποτελεσματική θεραπεία ξεκινά από την σωστή διάγνωση και συνεχίζεται με την συνέργεια ιατρού, φυσιοθεραπευτή και γυμναστή»

Δημήτρης Αλεξάκης, MD
 
 
Στο P22 πραγματοποιούνται:
 

-    Αξιολόγηση, διάγνωση, second opinion (δεύτερη διάγνωση)
-    Βιολογικές θεραπείες (PRP, βλαστοκύτταρα), ενδοαρθρικές εγχύσεις, ανάλυση βάδισης
-    Συντηρητική αντιμετώπιση καταγμάτων
-    Προγράμματα αποκατάστασης

Επιπλέον, στην Ορθοπαιδική Κλινική πραγματοποιούνται από τον Dr.Δημήτρη Αλεξάκη και με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές επεμβάσεις όπως:


-    Mini invasive και αρθροσκοπικές επεμβάσεις (σε ώμο, αγκώνα, πηχεοκαρπική, άκρα χείρα – ισχίο, γόνατο, ποδοκνημική, άκρα πόδα)
-    Χειρουργική αποκατάσταση καταγμάτων
-    Ολικές αρθροπλαστικές mini-invasive ισχίου (AMIS- ALMIS –PMIS), γόνατος, ώμου


Υποστήριξη τους Αθλητές

Τα τελευταία 25 χρόνια επαγγελματίες αθλητές εμπιστεύονται τον Dr. Δημήτρη Αλεξάκη, όχι μόνο για την χειρουργική τους αποκατάσταση, αλλά και για την ορθή διάγνωση δύσκολων περιστατικών. Η πολύχρονη συνεργασία του κέντρου μας με αθλητές υψηλού επιπέδου, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τις ξεχωριστές τους ανάγκες και απαιτήσεις, κυρίως την αμεσότητα, την αποτελεσματικότητα και την εχεμύθεια.

Η εξειδίκευση του ιατρικού τιμ και η παρουσία όλων των ειδικοτήτων σε ένα χώρο εγγυώνται την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των περιστατικών.

Ιδαίτερα λοιπόν στους αθλητές μας προσφέρουμε:

- Άμεση και κατά προτεραιότητα εξέταση
- Βιολογικές θεραπείες (PRP, βλαστοκύτταρα), ενδοαρθρικές εγχύσεις, ανάλυση βάδισης   
- Επικοινωνία με τον ιατρό της ομάδας και την προπονητική ομάδα
- Μετεγχειρητική παρακολούθηση
- Πρόγραμμα αποκατάστασης σε στενή συνεργασία με τους φυσικοθεραπευτές και γυμναστές του Performance 22 ( global view system)

* Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται  με τις πλέον σύγχρονες αρθροσκοπικές ή mini invasive τεχνικές για πολλές από τις οποίες ο κ. Αλεξάκης αποτελεί  εκπαιδευτή νέων χειρουργών σε διεθνή workshop.

 

Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλούμε καλέστε στο 210 6841907